Projekt “Čuvajmo ih”

Unatoč teškoj situaciji zbog Covida – 19 u kojoj se nalazimo, Centar za pomoć u kući Grada G. Polja je uspio obradovati svoje korisnike. Naime, podijeljeno je 70 paketa hrane i 60 paketića maski i dezinfekcijskog sredstva iz projekta “Čuvajmo… Nastavi čitati →

Savjet za zaštitu zdravlja osoba starije životne dobi

Dokument možete pogledati i na linku ovdje

Advent u G. Polju

Advent u G. Polju – Centar za pomoć u kući Grada G. Polja i projekt “Zaželi” sudjelovali su na Adventu u G. Polju kroz podjelu slatkih i slanih kiflica koje su pripremile naše vrijedne gerontodomaćice.

Podjela poklon paketa

Podjela poklon paketa – kao i svake godine i ovu 2019. godinu Centar za pomoć u kući podijelio je ukupno 70 poklon paketa. Poklon paketi su bili namijenjeni korisnicima Centra za pomoć u kući i korisnicima projekta “Zaželi”.

Gospodarski sajam u G. Polju

Gospodarski sajam u G. Polju – djelatnice Centra za pomoć u kući Grada G. Polja i projekta “Zaželi” sudjelovale su na Gospodarskom sajmu – Sajmu sira gdje su promovirale rad Centra i projekta te usluge koje se pružaju kroz pomoć u kući.

Dani kruha i zahvale – u mjesecu listopadu

Dani kruha i zahvale – u mjesecu listopadu Centar za pomoć u kući je obišao korisnike slabog imovinskog statusa i podijelio slane i slatke kiflice što su pripremile djelatnice Centra.

Mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi – u lipnju i studenom 2019.

Mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi – u lipnju i studenom 2019. godine za korisnike pomoći u kući održali smo mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi. Mjerenje je provela dugogodišnja suradnica Doma zdravlja G. Polje gđa. Danica Bijelić.

Advent u Grubišnom Polju

18. prosinca 2017. godine Centar za pomoć u kući Grada Grubišnoga Polja je sudjelovao u održavanju Adventa u Grubišnom Polju. Djelatnici Centra su uz dobro blagdansko raspoloženje građanima Grada Grubišnoga Polja dijelili božićne kolačiće koje su pripremile vrijedne gerontodomaćice.

Advent u Grubišnom Polju 2018. godine

Centar za pomoć u kući je sudjelovao na Adventu u G. Polju. Poklončićima, koje su pripremile gerontodomaćice, razveselili smo one najmlađe, ali i ostale građane našeg Grada Grubišnoga Polja.

Božićni sajam

Božićni sajam – Centar za pomoć u kući je sudjelovao u aktivnostima Božićnog sajma. Ukusnim božićnim kolačićima počastili smo brojne građane našega Grada.

« Starije objave

© 2021 — Pogoni WordPress

Temu izradio Anders NorenGore ↑